19 Şubat 2013 Salı

Elektrik Süpürgesi Tavsiyesine İhtiyacım Var..

Evvvet sevigili blogger alemi. Nasılsınız? umarım hepiniz çok iyisinizdir. 
Şimdi sizlere bir soru sormak istiyorum. Mutlaka hepinizin evinde bir elektrik süpürgesi vardır. Benim çeyizim için bir kaç eksiğim kaldı. Bunların içinde büyük olanlardan bir tanesi de elektrik süpürgesi. Bu konu beni baya bir düşündürüyor. Şayet piyasa da süper emiş gücü wuuwww, hatta hüüüüüüüp diye içine çeken bir sürü süpürge mevcut ama kaçı kullanışlı?
Kaçı geçekten 2200 watt da  çalıştırılıyor? Bu aralar bir çok kişiden duyduğum elektrik süpürgelerinin haricinde birde el süpürgesi alıyorlar. 
Ben öyle bir şey istemiyorum. Aldığım elektrik süpürgesi de el süpürgesi gibi kullanışlı olsun istiyorum. 
Annem kendine şu aşağıda gördüğünüz Rowenta marka süpürgeyi yeni aldı;
Annem çalıştığı ve bende evde oturduğum için genelde temizlik işi bana kalıyor evde, ve ben bu süpürgeyi pek sevmiyorum. Çok hantal geliyor bana. Özellikle bu süpürge kısmında hemen yukarıda gri bir buton var orası yatak altı vs. gibi yerlerde sürekli çarpıyor. Birde açma kapama yerini beğenmiyorum, hemen algılamıyor.Ayrıca bence bir süpürge de sap kısmında da açma kapama tuşu olmalı. 
Birde 2200 watt ama bizim holümüz de ve mutfağımızda kolay yıkandığı için kaydırmaz ince halılardan var ve o wattı neredeyse hiç 2200 de kullanmıyorum ben. Zaten 2200 watt yere bir yapıştı mı 45 kiloluk ben çekmeye çalışırken onu haşatım çıkıyor :D
Birde bahsettiğim şarjlı el süpürgeleri var ;
Bu aralar bir çok kişi elektrik süpürgesinin yanında bu şarjlı el makinelerini de alıyor. Ufff ufacık bir yayıntıya bile tahammül edemeyen ben evde iki süpürgeye tahammül edebileceğimi sanmıyorum.
Aslında bu şekilde baya bir pratik olacağını düşünüyorum ama ne yapayım huyum kurusun :( 
Bu arada yazıya başlarken çeyizimin çoğu tamam dediğimi fark ettim. Kendime bir "hadi ordan yalancı" diyesim geldi :D 
Yahu benim tabak çanağım, mevresim takımlarım ve  havlumdan başka bir şeyim yok ki daha :D ne yapayım nişanlım askerde benim :( o gelsin alcaz biz hepsini kii :( 
İşte sizden ricam canciğerlerim, sizce ne yapayım? Nasıl? Hangi marka? elektrik süpürgesi tercih edeyim? Tecrübelerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Hiç durmayın yorum atın hemen :)
XOOOXOOOO :*
PS: Bu arada canlar instagram da da varım artık haberiniz olsun :)

20 yorum:

  1. http://www.morphyrichards.com.tr/mn71066.php
    ben bunu kullanıyorum canım. hatta geçenlerde anneme de aldım hepsiburada'dan. avrupa'da dysonla aynı seviyede tutuluyor. hepa filtreli ve filtresi ömür boyu garantili. tek süpürmede bile içinde birikenlere şaşırıyorsun. gönül rahatlığıyla tavsiye ederim canım.

    YanıtlaSil
  2. Canım dyson çok iyi diyorlar bir bak derim ben kırmızı rowentayı aldım yorumları okumuştum memnun kalanlar olmuş diye aldım ama memnun değilsiniz anladığım kadarıyla :( inşallah bir sorun çıkmaz bende :(

    YanıtlaSil
  3. canım ben Arçeliğin lal serisinden minik el süpürgesi aldım şarjlı hiç yer tutmuyor onlar.Büyük süpürgemi de aynı rengin büyüğünü seçtim 450 tl gibi bir fiyatı vardı ama modelini tam hatırlamıyorum

    YanıtlaSil
  4. tatlım çok bilgim yok ama arnica bora iyi diyorlar suya çekenden kullananlar memnun ama sen yıne de arastır bi tatlım

    YanıtlaSil
  5. bende de su ile çalışanlarında var çok güzel çekiyor ama onu kurucağım temizlicem vala evi süpürmeye üşeniyorum bazende yere birşey dökülüyor iki dakika sileyim diyemiyorsun o yüzden bende bundan sipariş verdim henüz gelmedi

    http://www.hepsiburada.com/liste/sunny-mini-plus-1200-w-dikey-supurge-kirmizi/productDetails.aspx?productId=evsunminipluskirm&categoryId=155123

    YanıtlaSil
  6. Hımm çok ince bir konu :)
    Ben iki tane alma taraftarıyım ama sen değilsin. Bizim evde kullandığımız var.İhlas temizlik robotu diye geçiyor.sulu.Temizliği ev kızı olarak ben yaptığım için çok memnunum.kiri tozu herşeyi çekiyor.Ama o makinayı evde bir ben kullanabilyorum cüssemden ötürü :p
    Yani sana gitmez o, ama ben kas yapmak istiyorum falan diyorsan bilemem :)
    Başka da bilmiyorum valla:/

    YanıtlaSil
  7. :) CANIM BEN ARÇELİK İN SULU KIRMIZI LAL SERİSİNDEN ELEKTRİK SÜPÜRGESİNİ ALDIM MEMNUNUM AMA BİRAZ AUĞRAŞTIRICI AMA HARİKA SÜPÜRÜYOR SULU OLDUĞU İÇİN TOZUTMUYOR İŞİM BİTİNCE DE İÇİNİ TEMİZLİYORUM. ARTI KÜÇÜK SÜPÜRGE DE AL. BEN YİNE ARÇELİK İN SÜPÜRMENİ ALMIŞTIM BİRŞEY DÖKÜLÜNCE KOCAMAN ÇIKARMAK ZOR OLUR. AL DERİM BEN ÇOK MEMNUNUM ANNEMDE VARDI İLLA SEN DE AL DEDİ ALDIK. ANNELER GÜNÜNDE KAYINVALİDEME DE ALMIŞTIM AİLECEK SEVEREK KULLANIYORUZ :)

    YanıtlaSil
  8. PEMBE MOR ALG: Fakir de baya iyiymiş o da listede canım benim:) IG de takibndeyim ;)
    FUNDA MODA: Daison için baya övgü duymuştum. Ama söyediğin markayı duymamıştım hemen incelemeye alıyorum. Çok teşekkür ederim tavsiyen için canım.
    DAMLA BAŞER: canıım benim aldığın süpürge kötü değil çok iyi çekiyo gerçekten. Sakın kötü bir süpürge ladığını düşünme. Sadece bana kulanışı biraz zor geldi o süpürgenin.
    BOŞNAK KIZ:Lal serisini baya bir duyuyorum bu aralar :) el süpürgesi daha çok düşünülebilir. Çok teşeşkkkürler tavsiyen için :)
    SS BUTİK:Evet arnicayı da baya duymuştum. Ama sulu süpürge istemiyorum ki ben hiçç :( tavsiyen için çok teşekkür ederim :)
    GÜLİHAN B.:Çok haklısın bende o yüzden sulu süpürge almak istemiyorum. Zaten her süpürge çok iyi çekiyor artık. Önemli olan pratik olması diye düşünüyorumm
    MÜSTAKBEL EŞİM: canıminiçi yaaaa ne çok güldürdün beni :D valla kas yapmayı başka yollarla da deneyebilirim. Zaten ev işiyle aramız hiç iyi değil sevmeyiz birbirimizi mecburiyetten birlikteyiz. Oyüzden şöyle en paratiğinden birşey almak istiyorum :)
    GÜNLÜKÇÜ BAYAN: Arçelik ne çok karşıma çıkıyor. Sulu olmasa da o lal serisinin süpürgesine kesin gidip bakacağım. Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  9. ay bende profilo alcam galiba emiş gücü üksek olanlara bakıyorum ama baktığım modeli unuttum canımm brde LG barkayı önerdi arkadaşım yeni almış toz torbasız kırmızı bir modeldi ama modeli aklımda değil maalesf :)

    YanıtlaSil
  10. Arçeliğin güzel modelleri var bence, biz yıllardan beri arçelik kullanıyoruz "yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı" ;)) Sulu olanlar çok güzel, hele de evde alerjisi olan biri varsa :)
    Şarjlı el süpürgesi olarak da kenwood var kullandığımız emiş gücü harika 14 volt çok pratik oluyo tavsiye ederim :)
    evleniyorumm.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Bosch un herhangi bir süpergesi yada dyson ;-) Ben bosh kullanıyorum inanılmaz memnunum !

    YanıtlaSil
  12. Anneme 2 hafta önce Arnica Bora sulu süpürge aldık. Çok memnun.

    YanıtlaSil
  13. selammm, ben süpürge ve ütü konusunda phlipsi tek geçerim ;)
    alerjim olduğunda ötürü hazneli tercih etmedim(hazneyi dökerkenki halim çok kötü oluyor)fc9170'i tercih ettim. çok da memnunum.
    arkadaşların yorumlarını okumadım ama suluları çok fazla önermiyorum. süpürme işlemi bittikten sonra bir de onu temizleme işi var:S temizlenmezse koku yapıyor.

    haznelilerden de philips maraton süper...

    ayrıca 2200 watt denilen şey süpürgenin motor gücü. bir de süpürgenin emiş gücü var. asıl emiş güçleri önemli. benim aldığımın emiş gücü 500watt. aldığım zamanlar en yüksek emiş güçlüsü oydu. şimdi durum nedir bilmiyorum.

    eğer çalışan bir bayansan kesinlikle şarjlı süpürge al;) en büyük yardımcım benim=))
    ama çok pahalı bir ürün almana gerek yok (bence) ömürleri en fazla 2 yıl. ya şarj ömrü bitiyor ya emiş gücü azalıyor...

    yeni gelin olmama rağmen annemin yanında edindiğim tecrübeler bunlar :))

    YanıtlaSil
  14. canım benim süpürgem bosch ve memnunum. büyük temizliklerde onu kullanıyorum bir de ince uçlu (2.resimdekinin aynı) süpürgem var, mutfakta ve yemek sonrası hemen onu açıyorum,pratik. ama sana buharlı süpürgelerden almanı tavsiye ediyorum:) kullananlar çok memnun,ben de 3.süpürge olarak almayı düşünüyorum. fakirinki iyiymiş ama düğmesi yokmuş ileri geri hareket ettirerek buhar veriyomuş. yerleri silerken kolay,duvarları silerken yoruyo dediler. düğmeli olan başka bi marka varmış, basınca buhar üflüyomuş,zaten tek bi marka oymuş,ona bak netten canım

    YanıtlaSil
  15. Kızlar sulu süpürgeler temizlik yaparken güzel temizliyorda,sonrasında kendisini temizlemesi zor oluyor çıkar yıka kurula vs.
    bendede vestelin normal elekrtikli süpürgesi var,resimdeki uzun el süürgesinden bende istiyorum ama aynı canım yer kaplayacak diye çekiniyorum,ama arkadaşlarım çok memnun,hepsinin ikişer tane artık,birtane büyük alıyorlar yanınada küçük.

    YanıtlaSil
  16. VİLDANGÜCÜM:Valla artık önce evlenler sonra evlenenlere aldıkları süpürgelerle ilgili bilgi vercekler sanırım :D
    GÜN KOSEOĞLU:Arçelik diyenler çoğalıyor. Uff bir de anım varki arçelikle asla almam derken içim ısınmaya başladı.
    ŞEPŞEKER: Aslında ben evlenmeye karar vermeden önce hep bosch derdim, hala aklım onda ama soğuttular azıcık
    YENİ GELİ YENİ HAYAT: Valla philips de aklıma yatan modellerden pufff aklım iyice karıştı.
    AŞGAANE: Bosch diyen biri daha pek mutlu oldum :) ama üç süpürgeyle çıldırırmışım gibi geliyor. o temizlik gözümde büyüdükçe büyür :)
    UĞURBÖCEĞİNİN MUTFAĞI:Aynen sana katılıyorum sulu süpürgelerle ilgili çok zahmetli geliyo bana. İkinci bir el süpügesine içm ısındı gibi sanki ama bilmiyorum artık

    YanıtlaSil
  17. ben aura markasını
    önerir ve tek geçerim..
    evet epey maliyetli bir temizlik robotu!
    fakat değiyor inanın

    YanıtlaSil
  18. Süpürgeni aldınmı bilmiyorum ama phılıps maraton serisini tek geçerim ben öyle yapacağım su filtreli almayacağım makine waltı değilde emiş güçleri önemli olan

    Minik bir süpürge olarakta Arınica merlini tavsiye ediyorum çoğu sitede hakkından çok güzel söz ediliyor bende çeyizime mor renkte olanından aldım öyle çokta pahalı bişi alma derim

    Ben pahalı hakkımı elektrik süpürgesinde kullanıcam dyson var biraz pahalı ama belki onu alabilirim elektirik süpürgesinde devrim niteliğinde bir aletmiş kullananlar çok memnun ama dyson alamazsamda kesinlikle phılıps alırım

    YanıtlaSil
  19. En güzeli çalı süpürgesi :)) Elektrikle olmasa bile çalışır. Ses sıfır.

    YanıtlaSil

az biraz sözü olanlar buyursun lütfen :)