13 Ağustos 2013 Salı

Düğüne 1,5 ay Kala Alınanlar, Yapılanlar..

Düğüne 1,5 ay kaldı. Buraların erken nişanlanıp en geç evleneni olarak, bazen hızlanıp bazen oldukça yavaşladığım çeyiz alışverişime şu aralar "ahyyyy daha fazla eksik var mıydı?, Listede yapmıştım orada eksik yok ama mutlaka vardır bir şeyler dur suyunu sıkayım elbet bulurum bir şeyler kıvamında devam ediyorum :) 
Eksiklerim tabiki var ama onların çoğunu İstanbul'dan tamamlamak için bekletiyorum. 
Evimiz tamam. Çok şükür salon koltuk takımımız, masa, sandalye ve konsolumuz, istediğimiz gibi sorunsuz geldi :)
resim istediğinizi biliyorum ama bu konuda sizleri biraz daha bekleteceğim. 
Gelinliğime çoook önceden Haziran ayında karar verdim ve dikilmeye başlandı. Onunla ilgili de bir şey söylemedim sizlere biliyorum ama bir bitsin bir sağ salim elime alayım diyorum işte :)
 Damatlık yok ama daha ortada, o konu aklımıza bile gelmiyor hatta :) 
Listeyi gözden geçirirken aaaa damatlık diyoruz:)
Şimdilerde bayamdan sonraya attığımız işlerin stresini hissetmemeye çalışarak ve 44 kilonun daha da fazla altına düşmemeye çalışarak geçiriyorum günlerimi. 
Son aldığım çeyizlerle sizi baş başa bırakıyorum..


Bu güzellikler yine bizim meşhur çeyizciden. Dayanamayıp aldığım şeylerden biri. Her bir parçasının ayrı fiyatı var. Toplam 70 liraydı. 


Kesme tahtası almamıştık. Sevgulum, bir yerde gördüğü bu kesme tahtalarından al diye özel istek yapınca karşıma çıkana kadar bekledim. Sonunda züccaciye cenneti Migros'da bulup kaptım hemen. Yağlıklara da dayanamadım tabi:) 
Bunları bir kaç ay önce aldığım için fiyatlarını hatırlayamıyorum. 



Bunları da tchibo dan almıştım teeeeee, kışın bir zamanlar. Ne kadara aldın diye sormayın hatırlamıyorum :) 

Bu güzellikler de hemen hemen her milyoncu da olan saklama kaplarından. Dayanamayıp alınanlardan. 
İşte aralara karışıp daha yeni paylaşabildiğim çeyizliklerden bazıları. 
Bu arada çeyiz ve ev hazırlıkları ile ilgili sorular alıyorum. Umarım elimden geldiğimce yardımcı olabiliyorumdur. 
Çok sık post giremiyorum farkındayım ama buralardayım, çekinmeden merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. 
Kendinize şimdilik iyi bakın .
XOXOXXXOOO...

23 yorum:

  1. oooooff cnm son günler hic gecmiyor :)) ve hazirliklarin soru gelmiyor.Allahdan biz bu stresden kurtulduk darisi senin basina cnm.Ins sende kavusursun ve biran önce biter bu telaslar :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ya, sen kurtuldun ne de güzel oldu :) Amiiin inşallah.

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan hepsini canım. Kilona dikkat etmeye çalış canım, biliyorum insan stresten veriyor kiloyu ama sağlığın her şeyden önemli ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok teşekkür ederim canım, evet çok haklısın ama bir de yaz olunca hiç alamıyorum kilo..

      Sil
  3. güzel günlerde kullan da canım 44 kilo ne demek ya , aman haa strese sokcak bir şey yok. ne kadar uğraşırsan uğraş insanlar kulp takcak yer bulur. stres yapmadan herşeyi oluruna akışına bırak.. 44 kilo çook az geldi bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle canım ya arada iki kilo alıyorum sonra bir bakıyorum yine düşmüşüm artık o kiloda kalıp gelinikde soorun yaşamayayım istiyorum..

      Sil
  4. Çok güzeller güle güle kullan bende çok istiyorum bir an önce evlenmek sırf ev için şu alışverişi yapabilmek için :) abarttım galiba biraz :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) canım benim daha güzelleri senin olsun inşallah. Alışveriş iyi güzel de bir süre sonra çok fena stres oluyo insan..

      Sil
  5. canımm Allah yardımcın olsun, nişanlılığın uzun sürmesini pek istemezler ama bana hazırlıklar açısından çok iyi olur diye düşünüyorum. Ama sen çok kilo vermişsin gibime geldi, 44 çok az değil mi :(( inşallah herşey en güzelinden olur, çeyizliklerin ve gelen mobilyaların hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle aslında canım ama bence en iyisi 6 ay dan fazla uzatmamak nişanlılığı. Çok teşekkür ederim canım benim Allah hepimizin gönlüne göre versin..

      Sil
  6. Allah hepsini güzel günlerde mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım, meşhur çeyizcinden aldıklarına ba-yıl-dımmmm :)) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. hazırlıkları ne kadar yoğunlaştırsanda eksikler bitmezkiii :) senin bu tatlı telaşın beni bile heyecanlandırıyor. Kısa zamanda gelinliğinin resmini bekliyrm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) aynen öyle tatlım ya hiç bitmiyo hiç. Tez vakitte senin tatlı telaşlarını da okuruz inşallah. Kısa zamanda geliyor..

      Sil
  8. şu 1.5 ay koşuşturmacadan nasıl geçecek hiç birşey anlamayacaksın..kilo vermeyen gelin damat yok, bizde çok vermiştik..düğün dernek işleri bitsin evinize geçin ilk 2 haftada göbekteki değişimleri göreceksiniz:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben normalde de 47 kiloydum ama şu son bir senedir o kiloyu arıyoum. Hayırlısıyla bizimki de bitse de rahatlasak bizde..

      Sil
  9. hepsi çok güzeller canım inşallah sorunsuz ve içine sinen bir şekilde atlatırsın da bu güzellikleri gönül rahatlığıyla kullanırsın :) çok öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim. Amiiin inşallah öyle olur. Bende öpüyorum canım ..

      Sil
  10. güle güle kullan canım hepsi çok güzeller

    YanıtlaSil
  11. çok ciciler.ben de aynı telaşlardayım ama o kadar yoğun değil.ben de mi kilo vercem ya ben de 48 kiloyum ama boyum uzun :))) yaaa üzüldüm bak ama.ayrıca bana da beklerim

    YanıtlaSil
  12. Hepsi çok güzeller, iyi günlerde kullan ama kiloya dikkat et. Ben normalde 48 kilo civarındayım ama düğüne 44 kilo olmuştum. Özellikle son 2 hafta telaş ve koşuşturmadan çok veriliyor. Hatta ben son 1 haftada gelinliği 2 defa daralttırmak zorunda kalmıştım ve hiç de iyi olmuyor demedi deme. Beslenmeye dikkat :)

    YanıtlaSil
  13. ilgi alanımız olan davetiyeleri göremedik keşke onlarıda görebilseydik :)

    YanıtlaSil

az biraz sözü olanlar buyursun lütfen :)