4 Nisan 2013 Perşembe

GELİNLİK..

Herkese merhabalar.Biliyorum arayı fazla açıyorum bu aralar affedin. Bahar çarptı diyelim geçelim :) 
Yarimin gelişine 42 günden düşmeye başladığımız bu günlerde zaman sanki eskisi gibi daha da bir sıkıştırır oldu beni.
Bu günkü postuma gelince, baktım ki özellikle gelinliklerle ilgili yazdığım postlarım baya bir tıklanıyor, bende devam edeyim dedim.  Bu kez sadece görsel olacak paylaştıklarım. Benim zevkim de az çok ortaya çıkar böylelikle ;)





 












İşte özellikle dantel gelinlik arayanlar için faydalı olabileceğini düşündüğüm bir kaç örnek. Eminim çoğuyla daha önce bir çok kez karşılaştınız ama bir de benim gözümden görün istedim. 
Şimdilik benden bu kadar kendinize çok iyi bakın canlar..

21 yorum:

  1. bende dantelciyim:)))haftasonu gelinlik bakmaya başlıyorum..hep dantel diyip duruyorum şimdi gider alakasız bişey beğenirim, hep öyle oluyor çünkü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) valla nişanlımda benden öyle bir şey bekliyor. Bende dantel diye tutturdum ama bakmaya baladığımda çok alakasız bir şey alabilirim.

      Sil
  2. sen daha diktirmeye başlamadınmı gelinliği
    canım elini çabuk tut zaman pıt die geçiyor
    benzetmeye bak pıt;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) valla başlamadım, hatta bakmaya bile başlamadım bu rahatlığımın sonu nereye gider artık bilmiyorum.

      Sil
  3. Dantel gelinlik istiyorum bende, hatta bir tane beğendim resmini bloğuma koydum:) Çok güzelmiş gelinlikler.. Gelinlik seçeceğim gün gelirse bir gün inşallah gönlüme göre şıp diye buluveririm, benim gibi bir kararsız tavuk çook yorulur yoksa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) hahahaaa çok güldüm iyiymiş valla bu kararsız tauklardan biri de benim..

      Sil
  4. Hepside birbirinden güzel miş nasıl bir gelinlik istiyorsan öyle al içinde kalmasın.Ben bir günde aldım üçüncü gelinlikcide hemen beğendim şimdi olsa yine öyle yaparım çok görünce aklın çok karışıyor sevgiler:))

    YanıtlaSil
  5. benim kataloğumda da vardı çoğu... gelinlik güzel şey özel şey, içine sinen olur inşallah canım...

    YanıtlaSil
  6. hepsi tam benlik bunların hep dantel düşünüyorum hep öyle bakıyorum inşallah öyle de alırım kafamı başka şeyler karıştırmaz bende inan hala bakmadım canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) dantelciler olarak bakalım neler çıkcak bizden :) Bende ne kadar geç bakarsam fikrimi değiştirmem o kadar daha azalır gibi geliyor :)

      Sil
  7. Tek omuzlular ve 3. fotoğraf çok hoşuma gitti. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. ımmm dantelın aasletı nasıld a her bırınde farklı ve sık

    YanıtlaSil
  9. Merhaba hepsi çok güzelmiş bende dantel hayranıyım özeellikte gelinlikte bi başka duruyor.Blogunu yeni keşfettim bana da beklerim

    YanıtlaSil
  10. Bu kadar sadec gelinlik modellerinin yanında saçlarına bence hareket olmalı. dalgalı ve çiçekli dağınık topuzlardan tercih edebilirsin hani şu bir sonraki postta olanlardan :) gelinlikler gercekten cok zarifmiş. tarzını az cok anlayabildim canım sevgiler ..:)

    YanıtlaSil
  11. of düğünüm ağustosta ama ben de değil diktirmeye başlamak daha bakmaya bile başlamadım. hani bu çok önemli bi şey ya sanırım o yüzden erteliyoruz :) yüzleşmakten mi korkuyoruz ne :P neyse benim istediğim gelinlik tarzı o kabarık hayal tüllü olanlar. böyle romantik bi şey istiyorum. ama korkuyorum alakasız bi şey seçmekten. umarım kafamız çok karışmaz gelilik seçerken. ama öyle olacağına eminim :)
    senin gelinlik tarzını kesinlikle anladım canm.. hepsi bi harika..
    bak bu koleksiyon da benim istediğim gelinlik tarzı hakkında ipuçları veriyor :)
    http://www.meleklermekani.com/ben-evleniyorum/182158-elie-by-elie-saab-2011-gelinlik-koleksiyonu.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bakmaya başla istersen biraz zorlu bir süreç gerçekten, nerden aldığın da çok önemli tabi,allah kolaylık versin valla canım ya

      Sil

az biraz sözü olanlar buyursun lütfen :)