29 Ocak 2013 Salı

Saçma Reklamlar Vol. 1

Aslında televizyonlar saçma reklamlarla dolu kabul ediyorum. Hele bir iletişimci olarak bizi beğenmeyen reklamcıların içler acısı halini gördükçe, sevinmiyor da değilim :) Pek bir acımasızım son zamanlarda kabul ediyorum :)
Şimdi neler mi bu reklamlar ilk sırayı Doğuş Çay reklamına vermek istiyorum. Şayet kahramanlarımızdan biri kemençe sesi çıkartan piyanoyu dünyada çalan tek kişidir sanırım :D
İşte reklam;



Diğer bir reklamsa Albeninin şu meşhur reklamı hakkında baya bir yorum okumuşsunuzdur sosyal medyada eee okunmayacak gibi de değil yani. İşte reklam ;



Biliyorum izlemeye bile sabrınız yok. Çok haklısınız :D
Ama bu versiyonunu izlerseniz belki hoşunuza gider :D



Sizinde aklınıza gelen saçma reklamlar varsa paylaşın haberimiz olsun. Çoook öptüm hepinizi..

8 yorum:

  1. Ayy doğuş çay reklamı her gördüğümde deli oluyor bunlar insanları anlamaz zannediyor herhalde. Bir sürü mail attım cevap bile gelmedi. Zaten reklamları sevmiyordum bunları görünce direk tv yi kapatıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Reklamaları üç yaşındaki bir çocuğun anlayacağı dille çekin derlermiş reklamcılara. Şakanın gerçek olması böyle bir şey heralde :)

    YanıtlaSil
  3. Peki ya Odea Bankın reklamına ne demeli ?

    YanıtlaSil
  4. aa evet onu unutmuşum, ne kötü bi lansman o öyle :)

    YanıtlaSil
  5. Ya Çaykur'un reklamları Müslüm Gürses'li olan.Akıllara zarar!

    YanıtlaSil
  6. Sanırım ne kadar kötü reklam o kadar para demek.Saçmalayın ve kazanın mantığını hakim kılan bir sistem haline dönüşmüş sektör.

    YanıtlaSil

az biraz sözü olanlar buyursun lütfen :)