27 Nisan 2013 Cumartesi

Happy Box Hediyelerim ve Küçük Bir İç Döküş

Merhaba herkese, hatırlarsanız melodramın happy box etkinliğine katılmıştım. Eşimde Kar Tanesi bloğunun sahibesiydi. 
Benim paketim elime pazartesi ulaştı:)
Çok güzel şeyler koymuştu içine çok teşekkür ediyorum kendisine işte hediyelerim:)





Çok güzel şeyler vardı içinde ama bu kunduz içimi sıcacık yapan bir hediyeydi. İlerde olurda Rabbim kısmet ederse çocuğum için alınmış ilk hediyeydi. Kendisine burdan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Gönlüne sağlık.


Bu yukarıda gördüklerimiz de benim hediyelerim çok iyi çekemedim hepsi tam çıkmadı ama idare edin artık:) ama kar tanesi  umarım mutlu olmuştur.

Şimdi bu çekilişlerle ilgili bir kaç bir şey söylemek istiyorum; ben bu etkinliğe melodramı çok sevdiğim için katıldım. Çok iyi düşünülmüş bir etkinlikti. Melodramın bu etkinliği yaparken de asıl amacının küçük hediyelerle birbirimizi mutlu etmeye çalışmamız olduğuna eminim. Burada önemli olan hediyenin büyüklüğü ve parası değildi. 
Daha sonra bu etkinliği ya da başka kutu etkinliklerine katılan bloggerlardan kendilerine gelen hediyelerle ilgili eleştiriler duydum. İçlerinden sadece iki tanesini haklı buldum isim vermek istemiyorum ama diğerleri gerçekten haksızdı benim gözümde. Sonuçta hediyenin büyüğü küçüğü olmaz. Senin içinden ve cebinden gelmiştir pahalı şeyler almışındır, o daha ucuz şeyler almıştır. Yani hediye beğenmemek nasıl bir durumdur, kaldı ki bunu blogdan açık açık söylemek nasıl bir durumdur. Oldu olacak o kendilerine gelen hediyelerin ucuz olduğunu üstü kapalı ima eden arkadaşlar para sınırı olan ve üzerinde etiketlerin çıkmadığı etkinlikler düzenlesinler kendi aralarında. 
Yani mantık çerçevesinde düşündüğümüzde bu etkinlikleri amacı kaynaşmayı sağlamaktır. Başka bir şey değildir. 
Lütfen eleştiri yaparken biraz daha dikkat edelim. Kocaman insanlarız burada, ve seviyeler nasıl böyle düşüyor anlayamıyorum.
Hayatımızın birer yansıması gibi olmuş sanki bloglar. Hayatımızda bu kadar kolay söyleyemeyeceğimiz şeyleri nasılsa yüzümü görmedi  , beni tanımıyor diyerek, giydiriyor da giydiriyoruz. Nasıl bir ego tatminidir, anlayabilmiş değilim. 
İşte böyle canlar, Meryem yine bir atarlandı. Şimdi bu söylediklerimden alınanlar çıkabilir ama böyle yapmayan hiç kimse bunu üstüne alınmaz diye düşünüyorum ben zaten ;)
Hadi kendinize çok iyi bakın öpüldünüz çok çok...

10 yorum:

  1. Hediyelerin çok güzel, oyuncağa bayıldım buz devri scrat bayılırım ben:) Çekilişler konusunda, tek hatam melonun dışında bir etkinliğe katılmak oldu..Aldım boyumun ölçüsünü, konu ne fiyat değildi.. Ama bir önceki kızın yolladıklarının göz göre göre bana olduğu gibi yollanmasıydı. Bir kaç şey beni şaşırtmazdı. Ama yarısından çoğu gelince, susmadım. Kim yaparsa susmam.. Ama melonun yaptığı etkinlikten mutlu çıktım.. Bakıyorum herkes aynı durumda.. Sorun yok yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canim evet senin cekilisle ilgili postunu okumustum. O gercekten son nokta gibi biseydi. Onu bu yazdiklarimin icine koyamadm bile. Ama iste hepsi ayni kapiya cikiyo bu etkinlign niye yapildigini tam olarak kavranamamasi..

      Sil
    2. Shemellon'un eşleştiği bloggerla da ben eşleşmiştim Melo'nun etkinliğinde. O postu okuduktan sonra etkinlikten tamamen çekildim ve hevesim kursağımda kaldı. Melo elinden geleni yapsa da bir daha hediyeleşmeye katılmamaya karar verdim. Senin bu dediğin hediye beğenmeme olayına ben de şahit oldum. Gerçekten çok rahatsız edici bir durum.

      Bu arada gelen hediyelerini de güle güle kullan canım :)

      Sil
    3. evet canım yani bu etkinliğinde blog alemi olarak suyunu çıkarmayı başardılar malesef. Açıkçası bende bir daha böyle etkinliklere katılmayı düşünmüyorum, bu tür beğenmeme postları öyle çok aldı başını gitti ki hediye seçerken çok kastım kendimi, gönderirken bile ayy ya beğenmezse ya memnun kalmazsa diye geçirip durdum içimden.
      Çok teşekkür ederim canım ..

      Sil
  2. NE CİCİ HEDİYE ONLAR ÖYLE :d
    BIZE YOKMU ??:) SEVGİLER MERYEMCİMM

    YanıtlaSil
  3. Bana sen çıktın, bırak artık diğerlerini :p

    YanıtlaSil
  4. kunduz o kadar sevimli ki !
    yanlız böyle siyasi davranmayan dobraca konuşan hatunlara bayılıyorum:)

    YanıtlaSil

az biraz sözü olanlar buyursun lütfen :)