31 Ekim 2012 Çarşamba

Muhteşem Yüzyıl Fenalık Getirdin Artık


Yani yemedim içmedim biter bitmez yazayım dedim. Nereden başlayayım tüm entrikalarına rağmen sevdiğimiz Hürrem'in aşkının nasıl da hiç edildiğine mi?, o bet suratlı Cansu Derenin nasılda dünya güzeli gibi gösterilmeye çalışıldığına mı? Süleyman'nın Hürrem'e bile yapmadığı sevgi gösterilerini bet kıza yaptığından mı? Yani dizi iyice sıkıntı verdi bu ne ya her hafta Bet suratlı Firuze öldü mü? ölmedi mi? diye mi beklicez. 
Aaaaaaa sıkıldık iyice. Hürrem'in hatırına izliyoruz biz ailecek şu diziyi. Çünkü artık iyice böggg getirdi. 
Sizler ne dersiniz bilmem ama dizi iyice zıvanadan çıktı. İzleyici nabzı da mı yoklanmıyor hiç bilmiyorum ama gidişat hiiiç iyi değil. Yapımcı kendine gelsin def etsin artık şu Firuzeyi, sıkıldık artık. 
Kendimi fazla kaptırdım sanki amaaaan izlediğim bir kaç hatta iki diziden biri yolunda gitsin işte. 
Bu ara da bu gün izlediğim diğer dizi olan Uçurum'un da yayından kaldırılacağını duydum. TV dünyasında çok büyük depremler olacak şimdiden hazırlanın benden söylemesi ;)

9 yorum:

  1. Uçurum şu anda yayında olan diziler arasında en kaliteli olanı bence. Kaldırılırsa çok üzülürüm, inşallah öyle bir şey olmaz. Muhteşem Yüzyıl hakkında da size katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Bence de öyle ama muhteşem yüzyılın tam ortasına koyarak resmen intihar ettiriyorlar diziye keşke yalan olsa da bitmese dizi :(

    YanıtlaSil
  3. ben de Cansu Dere'nin çok yanlış bir seçim olduğunu düşünüyorum Hürremin güzelliği ihtişamı karşısında çok basit bir rakip olmuş bence.Bir de merak ettiğim Firuze ölürse eğer herşey nasıl eskisi gibi olacak yani onca şeyden sonra Süleyman Hürremi tekrar eskisi gibi sevebilecek mi ?

    YanıtlaSil
  4. Senaristler eminim bulurlar bir yolunu Süleyman Hürrem'e ders vermek için oyun oynamış olabilir, her şey bir hayal olabilir ya da kadındır affeder bile olabilir. Aynı numarayı ibrahim ve hatice için de yapmışlardı. İbrahim sonunda bir kabustaydım kendi rüyama uyandım dedi çıktı. Kadındır her şeyi affeder ya..

    YanıtlaSil
  5. Çoğu dizide kalite diye bir şey kalmadı reyting olsun diye yapmıyacakları yok...İzlenmektesin selamlar

    YanıtlaSil
  6. haklısın ama o kalitesizlerin hepsi yavaş yavaş gidiyor. Takiplerinin devam etmesi dileğiyle sevgiler :)

    YanıtlaSil

az biraz sözü olanlar buyursun lütfen :)